Verdens prevensjonsdag: www.verdensprevensjonsdag.no

VPD 2012

Tilbake

Hovedarrangement

Verdens prevensjonsdag 2012 ble markert 26. september med et hovedarrangement på Sentrum Scene i Oslo. Konferansier var Stian Barsnes-Simonsen, som ledet deltagerne gjennom et 2 timers lang program fylt med både foredrag og underholdning.  Arrangementet ble filmet og streamet, og skoler rundt om i hele Norge hadde mulighet til å følge dette live. I tillegg ble sendingen liggende på nett i 6 måneder, så man hadde mulighet til å gå inn og følge hele, eller deler av arrangementet i etterkant.

Program 2012

Konkurransen

Vinnerne av konkurransen ble presentert, og fikk tildelt sine premier. Se vinnerbidragene 2012 her .

Vi fikk inn utrolig mange og flotte bidrag til konkurransen. Juryen var veldig imponert over engasjementet til deltagerne, kreativiteten og kvaliteten på de innsendte bidragene. Stor takk til alle som sendte inn bidrag!

Lokale markeringer

I tillegg til hovedarrangementet i Oslo, ble det rundt om i hele Norge holdt mange ulike lokale markeringer.  Vi opplevde at både skoler, helsesøstre og organisasjoner som jobber med seksualundervisning av ungdom engasjerte seg denne dagen.  Enten alene, eller i nært samarbeid med hverandre. 

Følgende invitasjoner ble sendt ut til skoler ved rektor og helsesøster: (bilde og link til begge invitasjonene fra 2012)

 Vi vil rette en stor takk til alle som bidro til å gjennomføre de lokale markeringene .